Evenementen Kalenderkalender


Technische Data van HaynesPro

Belangrijke informatie binnen handbereik.

Zonder betrouwbare technische data kunt u geen onderhoud en reparaties uitvoeren. In samenwerking met dataleverancier HaynesPro maakt PartsCat new generation technische data overzichtelijker en toegankelijker dan ooit.

Alle informatie in een simpel overzicht met daarnaast een module en catalogus koppeling om snel een kostencalculatie te kunnen maken. Dankzij updates wordt de informatie maandelijks ververst, waardoor de monteur over de meest recente informatie en wijzigingen kan beschikken.

Kracht van originele fabrikantendata

Met de data van HaynesPro heeft u de beschikking over een unieke technische database met zowel reparatie als onderhoudsgegevens, voor zowel personenauto’s en lichte bedrijfswagens. De data wordt momenteel gebruikt door maar liefst 40.000 onafhankelijke garages in Europa. Dit maakt HaynesPro marktleider in Europa voor het leveren van online technische data. De technische data van HaynesPro richt zich op taken die de monteur helpen op een effectieve wijze het voertuig te onderhouden en repareren.

De informatie in PartsCat new generation is gebaseerd op de fabrikant data: de zogenaamde Original Equipment Manufacturers data. Dit zorgt ervoor dat een monteur met vertrouwen een voertuig kan onderhouden en repareren. Een fabrikant mag als gevolg van de Motor Vehicle Block Exemption regulering (MVBER461/2010) de garantie van een voertuig niet ter discussie stellen, mits deze volgens op fabrikant gegevens gebaseerde informatie gerepareerd en onderhouden is.
Bel mij voor een vrijblijvende afspraak
«
januari 2020
»
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Nieuws

Nieuw: de Carrosserie Gazet

Dat Brezan een betrouwbare partner is in slijtagedelen was u alvast bekend. Maar wat u misschien minder bekend was, is dat wij ook voor uw bedrijf een...
Lees meer >