Evenementen Kalenderkalender

Sollicitatieprocedure

Onderstaand vindt u een korte uitleg over hoe wij te werk gaan vanaf het moment dat wij uw gegevens en CV ontvangen hebben. In een aantal stappen beoordelen we of uw profiel past bij een functie binnen onze organisatie en of u de persoon bent dit wij zoeken.

Solliciteren op openstaande vacatures
Als we uw CV en motivatie hebben ontvangen, zal de afdeling Personeel & Organisatie deze in behandeling nemen. De afdeling Personeel & Organisatie zal een eerste selectie uitvoeren op de ontvangen sollicitatie. We streven ernaar om binnen 2 weken terugkoppeling te geven. Indien wij op basis van uw CV en motivatie achten dat u past in het profiel van de vacature, zullen we u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Door middel van gesprekken met een leidinggevende proberen wij een reĆ«el beeld te schetsen van de organisatie, afdeling en functie. In deze gesprekken zal uw motivatie, arbeidsverleden, eventuele ambities en persoonlijkheid worden besproken. We streven ernaar om de procedure zo vlot mogelijk te laten verlopen. Per procedure wordt bepaald of wie er betrokken is bij de gesprekken en hoeveel gesprekken er zullen plaatsvinden.

Open sollicitaties
Als u een open sollicitatiebrief met CV naar ons hebt verstuurd, zal de afdeling Personeel & Organisatie bekijken of er mogelijkheden zijn binnen onze organisatie. Wanneer wij direct mogelijkheden in uw CV zien zal u uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek. Wanneer wij aansluiting zien in uw CV bij onze organisatie en verwachten dat er binnen een half jaar mogelijkheden voordoen, zullen we u schriftelijk berichten dat wij uw gegevens in onze portefeuille opnemen. Op deze manier kunnen we contact met u opnemen zodra er zich mogelijkheden voordoen. Als we geen mogelijkheden zien binnen onze organisatie, zullen we u dat ook schriftelijk melden. We streven ernaar alle bovenstaande acties binnen 2 weken na ontvangst uit te voeren.
Nieuws

Nieuw: de Carrosserie Gazet

Dat Brezan een betrouwbare partner is in slijtagedelen was u alvast bekend. Maar wat u misschien minder bekend was, is dat wij ook voor uw bedrijf een...
Lees meer >