Evenementen Kalenderkalender

PartsCat: de onderdelen catalogus van Brezan

De juiste onderdelen, op de juiste plaats.


Omdat een onderdelen catalogus essentieel is voor uw bedrijfsvoering is PartsCat vervangen door een nieuwe generatie. Dankzij de volledige integratie met het gerenommeerde HaynesPro is de technische data in PartsCat new generation nu veel uitgebreider en overzichtelijker geworden.

De juiste onderdelen, op de juiste plaats

In slechts drie stappen liggen alle onderdelen binnen de Benelux overzichtelijk aan uw voeten. U kunt zoals u gewend bent nog steeds onderdelen zoeken op basis van het kenteken, maar ook bijvoorbeeld op artikelnummer, het OE-nummer of omschrijving. Na een zoekactie gaat PartsCat new generation op de achtergrond direct op zoek naar alle beschikbare merken, en bijbehorende leveranciers, die het betreffende onderdeel in de Benelux op de markt brengen. Dankzij de achterliggende database worden echter alleen de meest waarschijnlijke onderdelen als eerste getoond. Dit wordt mede bepaald op basis van beschikbaarheid, kwaliteit van de zoekopdracht en leveranciersvoorkeur. Naast een uitgebreid aanbod aan slijtagedelen krijgt u met PartsCat new generation ook toegang tot banden en ruim 60.000 universele onderdelen zoals accessoires, gereedschappen, audio, navigatie en persoonlijke beschermingsmiddelen.

PartsCat new generation:
  • Grootste onderdelencatalogus in de Benelux.
  • In drie stappen de juiste onderdelen.
  • Universele onderdelen zoals accessoires en gereedschappen.
  • Betrouwbaarheid van OE.
  • Direct inzicht in voorraad.
  • Koppeling met o.a. Garage Management Systeem.
  • Technische data van HaynesPro.

Technische data van HaynesPro

Zonder betrouwbare technische data kunt u geen onderhoud en reparaties uitvoeren. In samenwerking met dataleverancier HaynesPro maakt PartsCat new generation technische data overzichtelijker en toegankelijker dan ooit. Alle informatie in een simpel overzicht met daarnaast een module en catalogus
koppeling om snel een kostencalculatie te kunnen maken. Dankzij updates wordt de informatie maandelijks ververst, waardoor de monteur over de meest recente informatie en wijzigingen kan beschikken. Meer weten over HaynesPro? Klik hier.

Meer weten over het vernieuwde PartsCat of wilt u een login? Neem dan contact op met uw Brezan verkooppunt.

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak
«
januari 2020
»
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Nieuws

Nieuw: de Carrosserie Gazet

Dat Brezan een betrouwbare partner is in slijtagedelen was u alvast bekend. Maar wat u misschien minder bekend was, is dat wij ook voor uw bedrijf een...
Lees meer >