Evenementen Kalenderkalender

Nieuw: de Carrosserie Gazet

14-10-2014
Dat Brezan een betrouwbare partner is in slijtagedelen was u alvast bekend. Maar wat u misschien minder bekend was, is dat wij ook voor uw bedrijf een ruim assortiment gereedschap en toebehoren hebben voor al uw groot en klein carrosserie werk. Om dit extra in de kijker te zetten, hebben we voor u de “Carrosserie Gazet” in het leven geroepen.

Zijn we een carrosserie specialist?...Neen! Maar wij kunnen u wel zeggen dat wij u alle basistools kunnen bezorgen die u dagelijks nodig heeft op de werkvloer. Ook zijn wij continu bezig om ons assortiment uit te breiden om u nog beter van dienst te zijn. Dit hebben we onlangs nog bewezen door in zee te gaan met Van Wezel. In onze Carrosserie Gazet staan niet alleen onze bekende huismerken zoals Rodac en Sonic, maar ook het speciaal gereedschap van Powertec. Ook nieuw bij Brezan zijn de spuitbussen op kleurcode. In onze gespecialiseerde werkplaats maken wij elke kleur en garanderen dat deze binnen de 48 uur bij u geleverd wordt.

Vraag Brezan voor meer info. Indien wij iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag. Het team van Brezan helpt u dan direct verder.
Nieuws

Nieuw: de Carrosserie Gazet

Dat Brezan een betrouwbare partner is in slijtagedelen was u alvast bekend. Maar wat u misschien minder bekend was, is dat wij ook voor uw bedrijf een...
Lees meer >