Evenementen Kalenderkalender


Assortiment

Brezan Autoparts is een leverancier met een totaalpakket. We ondersteunen u bij uw kernactiviteiten met een aantrekkelijk assortiment. Meer dan 220.000 onderdelen leveren we uit voorraad. Auto-onderdelen, accessoires, handgereedschappen, veiligheids- en reinigingsartikelen en Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

We leveren vele A-merken zoals onder andere Brembo, Champion, Monroe, Meyle, Bosal, NGK,Gates, Mann en Thule evenals ons privatelabel Brega en Carmix. U kunt gemakkelijk en snel online via onze catalogus PartsCat autogebonden en niet autogebonden artikelen (accessoires) bestellen bij uw dichtstbijzijnde verkooppunt.

Tal van aanvullende services bepalen onze toegevoegde waarde. We ondersteunen u in uw bedrijfsvoering met kennis en informatie, met technische data en support.  Oplossingen, service en logistiek op maat, ondersteunende diensten en beschikbaarheid.
 

Nieuws

Nieuw: de Carrosserie Gazet

Dat Brezan een betrouwbare partner is in slijtagedelen was u alvast bekend. Maar wat u misschien minder bekend was, is dat wij ook voor uw bedrijf een...
Lees meer >